3 Ekim 2010 Pazar

Down Sendromu Dostluk Yuruyusu



3 Ekim 2010 Saat 15:00-17:00
Galatasaray-Tünel arasında
Beyoğlu Belediye Başkanı’nın da katılımıyla
Down Sendromu Dostluk Yürüyüşü yapılıyor.
Tüm dünyada Ekim ayında yapılan DS Farkındalık aktivitelerinin en önemli parçası olan Dostluk Yürüyüşü ilk kez ülkemizde de yapılacak.


DOWN TÜRKİYE ve TOMURCUK VAKFI olarak 3 Ekim 2010 Pazar günü saat 15:00’de Beyoğlu Galatasaray-Tünel arasında toplumda Down Sendromu konusunda bir farkındalık yaratabilmek amacı ile bir yürüyüş organize etmekteyiz.

Tüm dünyada Down Sendromu farkındalık ayı olan Ekim ayı içerisinde “DOSTLUK YÜRÜYÜŞLERİ” yapılmaktadır.

Bu sene ilk defa Türkiye de bu yürüyüş zincirine katılacaktır.
Aileler, çocuklar, bizi destekleyen dostlarla beraber Tünel’e kadar müziklerle yürüyeceğiz.
Amacımız DOWN SENDROMLU insanların da hayatı bizler gibi yaşadığı, farklıklarından çok benzerliklerine odaklanmamız, bu sıradışı ve özel insanlar hakkındaki önyargılarımızdan kurtularak aynı sıralarda onlarla okumak, aynı işyerlerinde onlarla çalışmak, aynı sosyal ortam içerisinde onlarla arkadaşlık etmekten mutluluk duyar duruma gelmemiz gerektiğini toplumun her kesime duyurmaktır.
Sizi bizler için bu anlamlı ve mutlu günde yanımızda bulunarak bize destek vermeye, çocuklarımıza daha güzel ve renkli yarınlar bırakabilmek için bu büyük ailemizin bir parçası olmaya kısaca bizimle “BURADAYIZ, HEP BERABERİZ.” demek için yürüyüşümüze davet etmekten onur duyuyoruz.
Kendinden farklı olana farklı gözle bakmamayı bilen yarınlar yetiştirebilmek dileğiyle,
DOWN TÜRKİYE - TOMURCUK VAKFI
SPONSORLAR:
MUDO ve SPECIALIST


1 yorum:

Tolga Aktolgalı dedi ki...

Dersimi katılımcılarımın izniyle vaktinden önce bitirip, bu yürüyüşe muhakkak katılacağım. Sizlerin arasında olmak bana onur verir.